• Dynamil różowy

    Dynamil różowy

    Dynamil Różowy polecany jest do produkcji pieczywa pszennego, wyborowego i półcukierniczego oraz do pieczywa zwykłego, najlepiej z co najmniej 1%
  • Dynamil Biały

    Dynamil Biały

    Dynamil Biały to uniwersalny polepszacz do pieczywa pszennego i pszenno – żytniego. Szczególnie polecany jest do produkcji kajzerek. Jego użycie
  • AKO 21

    AKO 21

    To nowoczesny sypki polepszacz emulgatorowo – enzymatyczny mający zastosowanie do wszystkich rodzajów pieczywa pszennego, mieszanego, półcukierniczego i cukierniczego drożdżowego. Dawkowanie
  • POL 104

    POL 104

    Polepszacz do kajzerek, bułek poznańskich oraz innego pieczywa pszennego. Zapewnia wyraźne nacięcia, maksymalną objętość i chrupiącą skórkę. Opakowanie: worek 25
  • POL 121

    POL 121

    Polepszacz polecany do pieczywa pszennego i mieszanego. Zwiększa wodochłonność ciasta, zapewnia duży przyrost objętości pieczywa oraz długotrwałą świeżość gotowych wyrobów.
  • AKO-PAN

    AKO-PAN

    To polepszacz ułatwiający wytwarzanie dobrego chleba mieszanego, a ponadto wspomagający produkcję pieczywa pszennego. Polepszacz zwiększa wydajność ciasta, ułatwia jego obróbkę
  • AKO POWER

    AKO POWER

    Jest to nowoczesny, bardzo skuteczny polepszacz przeznaczony przede wszystkim do produkcji pieczywa pszennego i mieszanego. Odpowiednio dobrany skład polepszacza i
  • AKO-E

    AKO-E

    AKO – E jest sypkim preparatem enzymatycznym przeznaczonym do produkcji pieczywa pszennego, mieszanego, półcukierniczego i cukierniczego drożdżowego. Dawkuje się go
  • Extra Soft

    Extra Soft

    Polepszacz zapewnia miękkość i przedłuża świeżość pieczywa. Polecany do pieczywa tostowego. Dozowanie 1%. Opakowanie: worek 20 kg.
  • BM Plus

    BM Plus

    Przeznaczony jest do produkcji pieczywa pszennego. Znakomicie sprawdza się przy zastosowaniu na liniach przemysłowych. Ułatwia uzyskanie wysokiej jakości pieczywa o