• Huzar

    Huzar

    Atutem tej mieszanki jest wysoka zawartość mąki żytniej, łamanego ziarna żyta, siemienia lnianego i śruty sojowej. Bogactwo wartościowych składników oraz
  • Orkiszowy

    Orkiszowy

    Orkisz jest prastarą odmianą pszenicy, bardzo popularną w średniowieczu. Dzięki starodawnej recepturze powstał wyjątkowy, smaczny chleb polecany dla osób dbających
  • Meksykański

    Meksykański

    Charakterystyczne dla Ameryki południowej i środkowej przyprawy zostały jeszcze wzmocnione poprzez mąkę kukurydzianą, która jest istotnym składnikiem diety tego regionu
  • Chleb Gryczany

    Chleb Gryczany

    Gryczany to oryginalna mieszanka chlebowa do wypieku chleba gryczanego. 55% składników tej mieszanki to gryka, w postaci: mąki gryczanej, kaszy
  • Chleb Żytni

    Chleb Żytni

    Żytni to mieszanka chlebowa do produkcji tradycyjnego pieczywa żytniego lub pszenno-żytniego. W mieszance Żytni, oprócz mąki żytniej, znajdują się również
  • Chleb Helios

    Chleb Helios

    Swój charakterystyczny smak i wygląd pieczywo Helios zawdzięcza mące żytniej słodowej oraz zakwasowi żytniemu, przez co miękisz cechuje naturalny, „złocisty”
  • Chleb Cesarski

    Chleb Cesarski

    Służy do produkcji atrakcyjnego w smaku pieczywa mieszanego na bazie naturalnego kwasu żytniego, z dodatkiem różnorodnych ziaren. Dzięki zastosowaniu tego
  • Walentynki

    Walentynki

    Przeznaczony jest do wytwarzania pieczywa pszennego drobnego z dodatkiem ziaren i przypraw. Zaleca się wypiekanie bułek w kształcie serc. Wyprodukowane
  • Kołodziej

    Kołodziej

    Mieszanka pełnoziarnistego chleba żytnego, zwierająca ziarna żyta, płatki owsiane, ziarna słonecznika oraz siemienia lnianego. Chleb ma wilgotny miękisz i lekko
  • Kornelki

    Kornelki

    Mieszanka do wypieku pieczywa wieloziarnistego z pestkami dyni, słonecznika oraz kopru. Opakowanie: worek 25 kg. Producent: Zeelandia