• Margaryna puff pastry Maestra

    Margaryna puff pastry Maestra

    Znakomite margaryny przeznaczone do produkcji wszelkiego rodzaju ciast listkujących (francuskich i półfrancuskich). Kształt płyty oraz wyjątkowa konsystencja margaryny ułatwiają przygotowanie
  • Margaryna zwykła 70% Jedyna

    Margaryna zwykła 70% Jedyna

    Zwykła 70% o uniwersalnym zastosowaniu w produkcji piekarsko-cukierniczej, szczególnie polecana do wypieku ciast drożdżowych, herbatników, pieczywa pszennego i półcukierniczego zwłaszcza
  • Margaryna Kremowa Optima

    Margaryna Kremowa Optima

    Margaryna przeznaczone specjalnie do przygotowywania doskonałych kremów, mas cukierniczych, deserów i nadzień, charakteryzujących się wyjątkową puszystością, delikatnością, rozpływalnością. Margaryna nie
  • Margaryna Kremowa Maestra

    Margaryna Kremowa Maestra

    Margaryna przeznaczona specjalnie do przygotowywania doskonałych kremów, mas cukierniczych, deserów i nadzień, charakteryzujących się wyjątkową puszystością, delikatnością, rozpływalnością. Margaryna zawiera
  • Margaryna do ciast i ciasteczek Milama 80%

    Margaryna do ciast i ciasteczek Milama 80%

    Margaryny polecane do zastosowania w produkcji różnorodnych wyrobów ciastkarskich i piekarskich, rekomendowane do wypieku ciast: makowców, serników, jabłeczników, pierników, faworków,
  • Margaryna Zwykła 80% Jedyna

    Margaryna Zwykła 80% Jedyna

    Margaryny polecane do szerokiego zastosowania w produkcji różnorodnych wyrobów ciastkarskich i piekarskich, a także do produkcji kremów, nadzień i mas
  • Margaryna Płynna 70% Jedyna

    Margaryna Płynna 70% Jedyna

    Płynna Jedyna zalecana do stosowana w produkcji piekarsko-cukierniczej i gastronomii. Konsystencja płynna skraca czas przygotowania produktu. Rekomendowana do produkcji ciast