• Mąka pszenna typ 500

    Mąka pszenna typ 500

    Mąka pszenna jest podstawowym składnikiem wypieków. Polecana do ciast kluskowych, na pizzę itp. Opakowanie: worek papierowy 25 kg. Producent: Młyny
  • Mąka pszenna typ 550

    Mąka pszenna typ 550

    Polecana do wypieku ciast drożdżowych, pączków, faworków, placków smażonych w głębokim tłuszczu. Opakowanie: worek papierowy 25 kg. Producent: Młyny Szczepanki
  • Mąka pszenna typ 750

    Mąka pszenna typ 750

    Polecana do wyrobu pieczywa cukierniczego, chleba pszennego zwykłego i mieszanego. Opakowanie: worek papierowy 25 kg. Producent: Młyny Szczepanki
  • Mąka graham typ 1850

    Mąka graham typ 1850

    Stosowana najczęściej do wypieku pieczywa typu graham. Opakowanie: worek jutowy 50 kg. Producent: Młyny Szczepanki
  • Mąka tortowa typ 450

    Mąka tortowa typ 450

    Mąka polecana do ciast biszkoptowych i biszkoptowo – tłuszczowych. Opakowanie: 1 kg lub worek 25 kg. Producent: Młyny Szczepanki
  • Mąka żytnia typ 720

    Mąka żytnia typ 720

    Mąka zalecana do wypieku pieczywa żytniego. Opakowanie: worek papierowy 20 kg. Producent: Młyny Szczepanki