• Siemię lniane

    Siemię lniane

    Opakowanie:worek 25 kg. Producent: Różni
  • Syrop glukozowy

    Syrop glukozowy

    Wykorzystywany w piekarnictwie i cukiernictwie w celu nadania wyrobom plastyczności, gładkości, puszystości i połysku. Działa jako czynnik stabilizacji wilgotności oraz
  • Fond Bakemark

    Fond Bakemark

    Do dekoracji, przekładania i nadziewania różnego rodzaju wyrobów ciastkarskich. Pozwalają na uzyskanie z bitej śmietany bardzo stabilnych mas cukierniczych o
  • Balbina

    Balbina

    Stabilizator bitej śmietany Balbina zapobiega synerezie śmietany, co sprawia, że po ubiciu i wymieszaniu ze stabilizatorem utrzymuje ona niezmienioną strukturę
  • Pomada wodna wiadro

    Pomada wodna wiadro

    Tradycyjna pomada w wiaderkach przeznaczona do pokrywania powierzchni produktów ciastkarskich i pieczywa cukierniczego. Niezastąpiona przy produkcji glazur kolorowych i ciast
  • Pomada wodna karton

    Pomada wodna karton

    Tradycyjna pomada w praktycznym opakowaniu kartonowym, zapewniającym łatwość użytkowania oraz oszczędność powierzchni magazynowej. Specjalnie dobrane proporcje składników czynią ją bardziej
  • Pomada wodna Diamant karton

    Pomada wodna Diamant karton

    Świetnie się nadaje na lukry, dobrze trzyma się wyrobów cukierniczych. Opakowanie: karton 15 kg. Producent: Diamant
  • Pomada wodna Diamant wiadro

    Pomada wodna Diamant wiadro

    Gotowa do użycia pomada, nadająca produktom cukierniczym połysk. Opakowanie: wiadro 15 kg. Producent: Diamant
  • Satina

    Satina

    Uniwersalna polewa czekoladopodobna w płatkach. Opakowanie: worek 15 kg. Producent: Zeelandia
  • Negretta

    Negretta

    Polewa czekoladopodobna gotowa do użycia po podgrzaniu. Opakowanie: karton 7 x 1 kg. Producent: Zeelandia