• Sosy

    Sosy

    Sosy są doskonałym dodatkiem do lodów, naleśników, gofrów i deserów. Dostępne są sosy: – czekoladowe, – kajmakowe, – owocowe: truskawkowy,
  • Lody pomorskie „ŚWIDERKI”

    Lody pomorskie „ŚWIDERKI”

    Koncentrat przeznaczony jest do produkcji tzw. lodów „amerykańskich”, które są nienapowietrzone, bardzo zimne i twarde. Koncentrat miesza się z wodą
  • Lody pomorskie „ŚWIDERKI PREMIUM”

    Lody pomorskie „ŚWIDERKI PREMIUM”

    „Świderki Premium” charakteryzują się kremistym pełnym smakiem, uzyskanym dzięki dużemu udziałowi mleka pełnego w proszku. Dostępne w następujących smakach: śmietankowo
  • Lody pomorskie „PREMIUM”

    Lody pomorskie „PREMIUM”

    Mieszanka nadaje się do produkcji lodów miękkich z automatu, które mogą być poddane pasteryzacji. Koncentrat miesza się z wodą w
  • Lody pomorskie

    Lody pomorskie

    Koncentrat należy wymieszać z wodą w stosunku 1:3. Tak przygotowaną mieszankę należy zostawić na 15 minut w celu zgęstnienia. Dostępne
  • Lody pomorskie „SUPER PREMIUM”

    Lody pomorskie „SUPER PREMIUM”

    Głównym składnikiem tych lodów jest mleko pełne w proszku. Lody wyprodukowane z tego koncentratu charakteryzują się mlecznym smakiem, są pełne
  • Gofry pomorskie

    Gofry pomorskie

    Koncentrat przeznaczony do produkcji gofrów i naleśników. Do mieszanki należy dodać olej i wodę. Opakowanie: worek 10 kg. Producent: AKO
  • Gofry biszkoptowe

    Gofry biszkoptowe

    Koncentrat przeznaczony do produkcji gofrów. Do mieszanki należy dodać olej i wodę. Opakowanie: worek 5 kg. Producent: EMIX
  • Shake pomorski

    Shake pomorski

    Koncentrat służący do produkcji mrożonego deseru mlecznego. Koncentrat należy połączyć z wodą w stosunku od 1:3 do 1:3,5 i zamrażać
  • Deser pomorski jogurtowy

    Deser pomorski jogurtowy

    Deser jogurtowy wyróżnia się kremistością. W składzie obecny jest prebiotyk – inulina, który ma korzystny wpływ na aktywność tzw. probiotyków.